Våra tjänster

PL VVS & Fastigheter > Våra tjänster

Vad vi erbjuder

Allt inom VVS-tjänster och rörläggning

Letar du efter någon med erfarenhet som kan utföra alla slags VVS-tjänster och som kan leverera helhetslösningar för badrum? Då har du kommit till rätt ställe! Vår erfarna VVS-firma är din partner för alla dina behov. Vi erbjuder snabba reparationer, installationer och renoveringar med högkvalitativa material.

Badrum

Vi kan leverera helhetslösningar inom badrum. I vårt showroom kan du få hjälp med att rita upp ditt drömbadrum i 3D. Vi leverera och monterar, samt håller i kontakt med underleverantörer.

Värmepumpar

Vi hjälper dig att ta fram en lösning som passar just dina behov. Vi har lång erfarenhet inom alla slags värmepumpar, oavsett om det är en bergvärmepump eller en luftvärmepump.

Avsaltning havsvatten

Letar du efter en pålitlig källa till färskvatten för din båt, villa eller fritidshus? Vi specialiserar oss på avsaltning av havsvatten, en effektiv teknik för att konvertera saltvatten till färskvatten.

VVS

Vårt mål är att erbjuda en komplett tjänst inom vatten och avlopp, allt från installation till underhåll och reparation. Vi kan även hjälpa dig med vattenrening och felsökning.